ДЕТАЛЬНО ПРО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

Освітня програма
Готельно-ресторанна справа

Спеціальність
«Готельно-ресторанна справа»

Що таке Готельно-ресторанна справа

Готельне і ресторанне господарство є головним фактором і основною складовою туристичної інфраструктури, відіграє провідну роль у презентації вітчизняного туристичного продукту на світовому ринку туристичних послуг. Ця сфера в комплексі туристичних послуг світового господарства розвивається швидкими темпами і в перспективі, згідно прогнозів відомих профільних організацій, може стати найбільш важливим сектором туристичної діяльності.

Спеціалісти з готельної і ресторанної справи спроможні очолювати роботу у готельних та туристичних комплексах різних типів (мотелях, кемпінгах, ботелях, флайтелях), санаторно-курортних закладах, пансіонатах, будинках відпочинку, профілакторіях, санаторіях, у підприємствах ресторанного господарства різних типів (ресторанах, барах, кафе і т.д.), працювати у їх структурних підрозділах.

Які пакети прикладних програм використовуються під час навчання:

  • Office (Word, Excel , Access, Power Point) Math CAD
  • сучасні версії професійного програмного забезпечення ПАРУС-Підприємство, VISIO
  • системи комп’ютерного тестування, навчальні матеріали, створені на платформі Moodle

 

Студенти мають можливість проходження стажування закордоном:

  • Туреччина (мережа готелів Papillon Hotels, Gloria Hotels&Resorts, готелі Spice Hotel&SPA, Calista Luxury Resort, Kaya Palazzo Resort, Cornelia De Luxe Resort)
  • Греція (готелі Kyllini Beach Resort, Porto Carras, Louis Zante Beach, Fodele Beach Hotel Blue Marine Resort & SPA)
  • Літня програма стажування Work & Travel USA
  • Німеччина (програми ZAV, ZAV2) Стажування проходить в департаментах: “Food and beverage”, “Service”, Housekeeping”, “Seller” “Courier”

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • психологія управління та конфліктологія
  • інноваційні технології у готельному господарстві
  • стратегічний маркетинг
  • стратегічний менеджмент
  • інноваційні ресторанні технології
  • інноваційні технології в туризмі
  • ділова іноземна мова в готельній і ресторанній справі
  • моделювання інноваційних процесів
  • світове готельне господарство
  • сервісологія
  • інвестування в готельно-ресторанному господарстві
  • договірне право
  • реінжиніринг бізнес-процесів
  • фінансова діяльність суб’єктів господарювання

Це важливо!

Предмети ЗНО для вступу:

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Історія України (коеф. 0.4)
  • Іноземна мова або Географія (коеф. 0.3)

Можливий вступ на рівень:

  • бакалавра
  • магістра

Вартість навчання (вступ 2017):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 9570 грн./рік
    • магістр - 11500 грн./рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 6330 грн./рік
    • магістр - 8100 грн./рік
  • Заочна (дистанційна) форма:
    • бакалавр - 7330 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

  • менеджера ресторану (закладу ресторанного господарства іншого типу) або готелю
  • директора (начальника) підприємства
  • директора філії, малого підприємства
  • завідувача маркетингового відділу
  • завідувача (керівника) ресторану (закладу ресторанного господарства іншого типу) або готелю
  • керівника підрозділу готельного господарства
  • начальника виробництва
  • начальника відділу стандартизації
  • спеціаліста у ресторанному бізнесі

Готельно-ресторанна справа   Готельно-ресторанна справа

Додаткова інформація для завантаження:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи: каб. № 337, 231, 229

Тел.: (05322) 2-15-85

Е-mail: kaf_grks@mail.ru

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Капліна Тетяна Вікторівна

Сайт кафедри: www.grks.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами будь-яким зручним способом.

 
(0532) 50-25-62

primcom@uccu.org.ua

Дізнайся про умови знижок