Освітня програма
Харчові технології та інженерія

Спеціальність
«Харчові технології»

Ваша їжа має бути ліками, а ліки – їжею

Що таке Харчові технології та інженерія

Підготовка за спеціальністю «Харчові технології» передбачає отримання глибоких теоретичних знань та практичних навичок з технологій зберігання, консервування та переробки м’яса, плодів і овочів, оволодіння професійними знаннями та навичками з технології виготовлення страв та кулінарної продукції, розробки нових видів харчових продуктів, проектування і реконструкцій підприємств харчової промисловості та ресторанного господарства, що дасть можливість працювати на керівних посадах харчових підприємств різних форм власності.

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • харчові технології
  • технологія галузі
  • контроль якості та безпеки продукції галузі
  • методи контролю продукції в галузі
  • метрологія, стандартизація і управління якістю продукції
  • організація, планування та управління виробництвом на підприємствах
  • проектування закладів ресторанного господарства
  • теоретичні основи технологій харчових виробництв
  • технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі
  • технологія продукції ресторанного господарства
  • технологія напоїв
  • технологія мучних кондитерських виробів
  • інноваційні ресторанні технології
  • етнічні кухні
  • технологія продуктів дієтичного харчування
  • товарознавство та пакування харчових продуктів галузі
  • кухні народів світу
  • маркетинг в галузі
  • організація в галузі

Це важливо!

Предмети ЗНО для вступу 2017 рік:

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Математика (коеф. 0.4)
  • Біологія або Історія України (коеф. 0.3)

Можливий вступ на рівень:

  • бакалавра
  • магістра

Вартість навчання (вступ 2017):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 8900 грн./рік
    • магістр - 11500 грн./рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 6330 грн./рік
    • магістр - 8100 грн./рік
  • Заочна (дистанційна) форма:
    • бакалавр - 7330 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

  • Інженера з виробництва
  • Завідувача підприємства ресторанного господарства
  • Лаборанта та техніка, пов’язаного з хімічними та фізичними дослідженнями
  • Професіонала з безпеки та якості
  • Помічника керівника малих підприємств
  • Фахівця з переробки плодовоовочевої продукції
  • Фахівця з виробництва м’ясних продуктів
  • Фахівця з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
  • Фахівця з бродильного виробництва та виноробства
  • Фахівця з виробництва молочних продуктів
  • Фахівця з технології харчування
  • Професіонала служб захисту прав споживачів
  • Майстра виробничого навчання
  • Викладача коледжу та професійно-технічного навчального закладу

 

    

Додаткова інформація для завантаження:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: каб. № 113, 114а, 340

Тел.: (05322) 2-48-60

Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами
будь-яким зручним способом

 
(0532) 50-25-62

primcom@puet.edu.ua

Дізнайся про умови знижок